Annons
Växjö

Öster köper loss forwarden från Djurgården

Växjö • Publicerad 22 juni 2022
Adam Bergmark Wiberg fortsätter i Östertröjan.
Adam Bergmark Wiberg fortsätter i Östertröjan.Foto: SUVAD MRKONJIC

Inför den här säsongen lånade Östers IF den offensive spelaren Adam Bergmark Wiberg av Djurgårdens IF fram till den 1 augusti. Nu har Bergmark Wiberg bestämt sig för att lämna Stockholmsklubben för att fortsätta sin karriär i Växjö.

– Jag har trivts i både klubben och staden från första stund. Det var helheten som fick mig att bestämma mig för att skriva på för Öster. Klubben har stora ambitioner och här finns stora möjligheter för mig att utvecklas som fotbollsspelare. Dessutom trivs både jag och tjejen väldigt bra i Växjö. Det känns fantastiskt bra att allt nu är klart och jag ser fram emot återstarten av Superettan där vi ska göra precis allt för att fortsätta att vara med och tampas i toppen, säger Adam Bergmark Wiberg till klubbens hemsida.

Annons

Öster och Adam Bergmark Wiberg har skrivit på ett kontrakt som gäller över säsongen 2024. Under våren har han spelat tio matcher i Superettan och gjort fyra mål.

– Adam har snabbt kommit in i gruppen och levererat på en hög nivå. Det är en spelare som vi ser en fortsatt hög utvecklingspotential i och som passar perfekt in i vårt lagbygge, säger sportchefen Vito Stavljanin.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons