Växjö

Öster övertygade stort hemma på Visma Arena

Växjö • Publicerad 15 april 2023

Öster imponerar stort i Superettan och på lördagen kom den tredje raka segern, hemma på Visma Arena.

Gästande AFC Eskilstuna hade inget att sätta emot Växjölaget som tryckte in två bollar i första halvlek, genom Jesper Westermark och Adam Bergmark Wiberg.

Efter paus utökade Öster snabbt ledningen till 3–0 när Jesper Westermark satte sitt andra mål för dagen. Det resultatet stod sig matchen ut.

Öster har nu tagit nio poäng och har 9–2 i målskillnad på de tre första matcherna och nästa söndag väntar GIF Sundsvall på bortaplan.

3 087 åskådare fanns på plats på Visma Arena och fick se en ny övertygande hemmaseger.