Öster vann målrik match

Växjö • Publicerad 26 juli 2022
Östers Vladimir Rodic.
Östers Vladimir Rodic.Foto: SUVAD MRKONJIC

Under tisdagskvällen möttes Östers IF och AFC Eskilstuna på Visma Arena i Växjö. Det blev en målrik match med fem mål där Östers IF gjorde tre av mål och kunde lämna planen med tre nya poäng.

Öster tog ledningen i den elfte matchminuten genom Vladimir Rodic. Dryga kvarten senare gjorde Öster 2-0 på straff genom Marc Rochester Sörensen. Det var ett resultat som stod sig halvleken ut.

I matchminut 68 reducerade AFC men bara en minut senare nickade Jesper Jonasson Westermark in 3-1 till Öster.

Med några minuter kvar av ordinarie tid reducerade AFC på nytt men gästerna kom inte närmare än. På övertid fick AFC:s Ashley Mark Coffey sitt andra gula kort i matchen och blev utvisad.