Annons
Växjö

Österprofilen blir tränare i Hammarby

Växjö • Publicerad 2 november 2023
Karl-Gunnar Björklund.
Karl-Gunnar Björklund.Foto: MAXIM THORE

Med två allsvenska omgångar kvar att spela har Marti Cifuentes lämnar uppdraget som huvudtränare för Hammarby för att leda Queens Park Rangers framöver. Han ersätts tillfälligt av Abel Lorincz.

Nu står det klart att 69-årige Karl-Gunnar Björklund, som tog tre SM-guld med Öster under sin spelarkarriär och senare var assisterande tränare för klubben, går in som assisterande tränare i Hammarby. Han har den senaste tiden varit scout för tabellsexan. Dessutom blir den före detta spelaren Richard Magyar assisterande tränare.

– Både Kalle och Richard kan klubben och dess mekanismer. De känner till våra spelare samt ledarstaben och är kompetenta. De är villiga att ställa upp och göra jobbet fullt ut resterande del av säsongen, säger Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg till klubbens hemsida.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons