Annons
Växjö

Östers tränare Denis Velic lämnar

Växjö • Publicerad 11 november 2021
Östers huvudtränare Denis Velic meddelade under torsdagens presskonferens att han avgår på eget bevåg.
Östers huvudtränare Denis Velic meddelade under torsdagens presskonferens att han avgår på eget bevåg.Foto: Lars-Goran Rydqvist

Under torsdagsförmiddagen kallade Östers IF till en presskonferens. Under pressträffen meddelade ÖIF-tränaren Denis Velic att han kommer att lämna sitt uppdrag som tränare i klubben efter säsongen. Beslutet har tagits på eget bevåg.

Denis Velic har varit tränare i Öster sedan 2019.

Annons

"Det är många olika aspekter som leder till ett sånt här besked som känns jobbigt. Men det är ett besked och beslut som jag har behövt fatta”, sa han under presskonferensen.

Enligt sportchefen Vito Stavljanin finns det idéer och tankar kring en ny huvudtränare, men själva rekryteringsarbetet är inte påbörjat än.

Här saknas innehåll

Testa SMP digital plus: Två månader för två kronor

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i 2 månader för endast 2 kronor.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons