Annons
Växjö

Österspelaren prisad: ”Gjort skillnad och bidragit till min förening”

Växjö • Publicerad 14 juni 2024
Adam Bergmark Wiberg.
Adam Bergmark Wiberg.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Östers Adam Bergmark Wiberg stod för en fin maj på fotbollsplanen och har röstats röstats fram till Månadens spelare i Superettan.

– Fotboll är en lagsport, men det är viktigt att bidra individuellt för att lyfta laget till kollektiv framgång. Jag är glad för att mina individuella prestationer har stuckit ut till det positiva. Det innebär att jag gjort skillnad och bidragit till min förening, säger Adam Bergmark Wiberg.

Annons

Månadens spelare och tränare utses av Svensk Elitfotboll i samarbete med Unibet. Vinnarna får 10 000 kronor var från Unibet att skänka till ett samhällsengagemang i klubben.

– Östers IF gick obesegrade genom maj och hänger med i toppen av Superettan. Av flera formstarka spelare i laget och i ligan så stack Adam Bergmark Wiberg ut extra mycket i maj, säger Raúl Valencia López, marknads- och pr-ansvarig på Unibet.

Till månadens tränare utsågs Landskrona BoIS Max Mölder för andra månaden i rad.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons