Annons

Pamela Mrad har startat eget företag: ”Jag tror att jag har investerat på rätt plats”

Växjö • Publicerad 13 januari 2024
Pamela och Patric Mrad.
Pamela och Patric Mrad.Foto: Privat

Pamela Mrad öppnade eget städfirma, Jätterent Städ & Allservice, i Växjö för sex månader sedan. Pamela är en av de unga företagare som försöker lyckas inom entreprenörskap, och hennes man, Patric Mrad, hjälper henne att uppnå sin dröm genom att hjälpa henne med de administrativa frågorna i företaget. Pamela studerade till undersköterska, arbetade inom vård och omsorg och har även jobbat i över 15 år inom hotell- och restaurangbranschen. Nu vill hon investera sin erfarenhet av att tillhandahålla tjänster genom sitt företag.

– Renlighet är en viktig del av svensk kultur, så det är viktigt att allt runt omkring oss är rent. Jag började förbereda mig för att öppna en städfirma för ett och ett halvt år sedan. Jag började faktiskt genomföra projektet för ett halvår sedan. Vi samarbetar för närvarande med många partners, och vi har både privat- och företagskunder. Vi har nya affärer som vi är på väg att sluta avtal med, säger Pamela Mrad, företagets ägare.

Annons

Jätterent Städ kommer bland annat att tillhandahålla allmänna lokalvårdstjänster till företag och privatpersoner. Företaget kommer också att tillhandahålla hemstädning för dem som arbetar hela veckan och inte har tid att ta hand om sina hem så som dem önskar.

– Vi tänker på våra kunder som jobbar hela veckan och behöver vila och koppla av under helgen och umgås med sina barn och familj istället för att städa och göra hushållsarbete. Därför erbjuder vi hemstädning till rimliga priser. Det är viktigt för oss att bygga förtroende hos kunderna, vilket i sin tur skapar en slags trygghet genom att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet och anställa människor med hög effektivitet och ärlighet. Vi bryr oss om våra kunder och värdesätter hög kundnöjdhet. Vi som administrerar kommer att vara med arbetslaget på fältet för att säkerställa att arbetet utförs med hög kvalitet, säger Patric Mrad, företagets operativa chef.

Enligt Pamela och Patric är de måna om att tillfredsställa sina kunder och samtidigt skapa en säker arbetsmiljö för sina anställda.

– Våra medarbetare ska känna att de är nöjda och mår bra. Det kommer också att föras en dialog med kunderna för att säkerställa att vi har tillhandahållit vår service till fullo. Vi kommer att ge våra kunder många städtips och idéer för att hålla rent på arbetsplatsen eller i hemmet. Vi har nu samarbete med företag som tillverkar miljövänliga städmedel och vi kommer att sälja dessa städmedel till kunder om de vill, säger Pamela och Patric.

De är optimistiska inför det nya året och tror att det kommer att bli ett bra år fullt av hopp. De förväntar sig också att företaget kommer att växa kraftigt under det nya året.

– Ett nytt år blir hoppfullt, det ser bra ut. Vi kommer att ha mycket samarbete med många företag under det kommande året och även försöka samarbeta med bland annat kommunerna i länet. För närvarande har vi samarbete med flyttfirmor för att kunna erbjuda ett paket med både städ och flytt till rimliga priser för de som ska flytta. Så kunden behöver inte tänka på någonting, säger Patric Mrad och fortsätter:

– Vi har även skickat offerter och anbud till många företag och om vi får positiva svar börjar vi omgående anställa. Vi är för närvarande tre anställda i företaget och vi kommer att anställa fler. Att öppna ett företag innebär att en person skapar jobbmöjligheter för sig själv och för andra och minskar arbetslösheten.

Har städföretag en framtid i Växjö?

– Självklart! Växjö är en ren stad och självklart är alla måna om sin renlighet. Och att toppa listan som en grön, ren och miljövänlig stad. Jag tror att jag har investerat på rätt plats. Renlighet är kopplat till hälsa, kopplat till miljön, kopplat till välbefinnande, svarar Pamela.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Maha Nasser
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons