Annons

Parkerade sin bil felaktigt – omhändertogs av polisen

Braås • Publicerad 4 september 2023

Här saknas innehåll

Vid tretiden på lördagseftermiddagen fick polisen rycka ut på ett lite udda larm – en bilförare hade parkerat illa på Rönnvägen i Braås, norr om Växjö.

– Den här mannen hade parkerat över två p-rutor och han ska sedan enligt den person som ringde in även ha glömt bort var han ställde sin bil. Vi ryckte ut med en patrull och mannen hittades i närheten, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral.

Annons

Polisen beslutade att mannen, som är i 55-årsåldern, skulle omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade (LOB) och han fick följa med till polishuset i Växjö.

– Vi har inte kunnat styrka att mannen har kört bilen alkoholpåverkad så han är i nuläget inte misstänkt för något trafikbrott. Men det är väldigt bra att allmänheten ringer in och tipsar polisen, fortsätter Evelina Olsson.

Foto: Mattias Mattisson
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons