Annons

Pedofil misstänks även för hundsex

Växjö • Publicerad 30 maj 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: MAXIM THORE

VXOnews har tidigare rapporterat om den 35-årige man som misstänks för våldtäkter och andra sexbrott mot barn. Mannen greps i december i fjol av privatpersoner i Öjaby då mannen skulle träffa en minderårig flicka som han träffat via nätet.

Nu misstänks han också för brott mot djurskyddslagen efter att ha genomfört sexuella handlingar med hundar. Det ska ha skett vid sex olika tillfällen under perioden 22 september 2020 och 2 januari 2021. Det finns inspelade mobilfilmer och mannens sökhistorik visar också intresset för sex med hundar.

Annons

Förutom sexualbrotten som ska ha skett mot flickan i Växjö är mannen också misstänkt för barnvåldtäkter och försök till våldtäkt mot barn i Göteborg som ska ha skett via nätet. Han är även misstänkt för upprepade fall av sexuella ofredanden mot barn, utnyttjanden av barn för sexuella poseringar samt ett stort antal barnpornografibrott. Mannen nekar till samtliga anklagelser.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons