Annons
Växjö

Personbil i olycka och brand i lastbil

Växjö/Tingsryd • Publicerad 11 mars 2021
En personbil körde av vägen vid Bergunda på torsdagen.
En personbil körde av vägen vid Bergunda på torsdagen.Foto: Carl Carlert

Strax före klockan fem på torsdagseftermiddagen fick Värends räddningstjänst och ambulans rycka ut till ytterligare en olycksplats i Växjötrakten.

Denna gång var det enligt polisen en personbil som av okänd anledning hade kört av vägen på länsväg 710 i Bergunda, strax söder om Växjö.

Annons

– Polisen är på väg till platsen och enligt min information ska föraren ha tagit sig ut ur fordonet efter dikeskörningen, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral i Malmö.

Dikeskörningen orsakade inga personskador.

Här saknas innehåll

Cirka 20 minuter tidigare på torsdagseftermiddagen kom ännu ett olyckslarm på länets vägar. Enligt larmet hade en lastbil börjat brinna på riksväg 27, strax söder om Tingsryd.

– Polisen kommer inte att åka på den olyckan. Det verkar som att det är någon form av brandtillbud i lastbilens hjul som har inträffat under färd och föraren kunde köra in på en p-plats i väntan på räddningstjänsten, fortsätter Evelina Olsson.

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons