Annons
Växjö

Trafikolycka i villakvarter – cyklist till sjukhus

Växjö • Publicerad 9 oktober 2022

Här saknas innehåll

Strax före klockan tre på söndagseftermiddagen kom larm om en trafikolycka på Teleborg i Växjö och räddningstjänst och ambulans ryckte ut till platsen.

Enligt larmet hade en personbil krockat med en cyklist på Elisabeth Bergstrands väg i ett villaområde nära Torparvägen och Furutåskolan.

Annons

– Jag har inte fått någon rapport om någon behövde följa med ambulans till sjukhuset. Räddningstjänsten har lämnat platsen men ambulans är kvar, berättade ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan Småland–Blekinge strax efter klockan tre.

Vid halv fyratiden meddelade polisen att cyklisten hade förts med ambulans till sjukhus.

– Jag har ingen information om skadeläget. Polispatrullen jobbar med ärendet just nu och ska höra cyklisten på sjukhuset, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral.

Region Kronoberg hade på söndagskvällen ingen information om skadeläget och enligt polisen fanns det på kvällen ingen misstanke om något trafikbrott i samband med olyckan.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons