Annons
Växjö

Podcaststjärnan kommer till Växjö med ny show: ”Lika mycket talang som Lady Gaga”

Växjö • Publicerad 10 april 2023
Edvin Törnblom.
Edvin Törnblom.Foto: Stellan Runge

Edvin Törnblom är en av Sveriges populäraste medieprofiler. 2023 tog han hem tre priset på QX-galan varav ett var ”Årets HBTQ”. Under förra året ledde han bland annat redan nämnda QX-galan med Sisela Kyle, släppte sin första bok ”Bögen är lös” och åkte på arenaturné med ”URSÄKTA LIVE”. Det sistnämnda är en förlängning av den omåttligt populära podcasten ”ursäkta” som han driver tillsammans med komikern Johanna Nordström. "ursäkta” var den näst mest lyssnade podcasten i Sverige under 2022.

Under förra veckan kungjorde Edvin Törnblom att han återigen ger sig ut på turné i landet, denna gång utan parhästen Johanna Nordström. I sin egen show ”Bögen är lös (i magen)” är enligt ett pressmeddelande en humoristisk showmonolog där Edvin Törnblom skildrar hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet. Biljetterna gick åt snabbt och nu släpps 17 extraföreställningar till showen. I och med det blev det klart att Edvin Törnblom även kommer till Växjö när han den 12 januari intar Växjö konserthus.

Annons

– VILKEN BILJETTRUSNING!?! Jag DÖR. Det känns som det var igår jag själv satt och köade till biljetter för att gå och se Lady Gaga och nu sitter folk och är lika taggade att se lilla MIG. Med det sagt har jag alltså lika mycket talang som Lady Gaga. Måste ju bara vara så? Jag är så fruktansvärt glad, exalterad och ödmjukt inställd till att man vill komma och se min föreställning. Ska göra mitt 100% allra bästa så folk får en kväll dom ALDRIG kommer glömma,​​ säger Edvin Törnblom i ett pressmeddelande.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons