GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen har gjort fynd på mordplatsen

Växjö • Publicerad tisdag 23:05 • Uppdaterad tisdag 23:18
Kriminaltekniker är på plats vid mordplatsen.
Kriminaltekniker är på plats vid mordplatsen.Foto: Carl Carlert

Polisen ska ha gjort fynd på mordplatsen på Teleborg men enligt ledningscentralen går fyndens värde inte att avgöra ännu.

Kriminaltekniker är på plats för att göra en brottsplatsundersökning.

– Den kan förhoppningsvis ge oss lite svar på händelseförloppet och vad som har hänt på plats, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Vet ni vad som ligger bakom händelsen?

– Motivbilden är en del av en förundersökning. Det har vi inte i nu läget. Vi kommer att samla ihop vad undersökningarna på plats ger tillsammans med uppgifter från förhör och annan informationsinhämtning.

Har mordet skett utomhus?

– Det vet jag inte. Det ska ha skett i nära anslutning till en bostad, det är det jag vet.

Vid klockan 22.25 på tisdagskvällen hade ingen person gripits misstänkt för mordet.

– Vi har inget signalement att gå ut med i nuläget, säger Rickard Lundqvist.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.