GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen hittade odling över 2,1 kilo cannabis – man åtalas

Växjö • Publicerad tisdag 18:02
Arkivfoto. Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.
Arkivfoto. Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.Foto: Urban Nilsson

I början av februari i år greps en man misstänks för narkotikabrott. Nu åtalas han. Mannen ska ha framställt cannabis som enligt stämningsansökan var avsett för missbruk och därefter haft 2 131,61 gram cannabis vid en bostad i Lammhult i Växjö kommun.

Den åtalade mannen vidgår händelseförloppet men förnekar brott. Narkotikan hittades i samband med en husrannsakan och under rättegången kommer bilder att användas som bevisning. Bland annat ska det ha funnit bilder på cannabisodling i mannens telefon och han ska också ha besökt hemsidor kopplade till just cannabisodling.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.