Annons
Växjö

Polisen larmades till ett bråk – ingen var kvar när de kom fram

Polisen fick larm om ett bråk på Shill Dalbo i Växjö. Men när de kom fram var ingen kvar.
Växjö • Publicerad 23 maj 2021 • Uppdaterad 24 maj 2021
Polisen larmades till Dalbo i Växjö. Arkivbild.
Polisen larmades till Dalbo i Växjö. Arkivbild.Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Under söndagseftermiddagen fick polisen ett larm om ett bråk på Dalbo i Växjö. Polisen åkte till platsen för att kontrollera vad det var som hade hänt. Men väl på plats så fanns ingen av de inblandade kvar.

– Ingen annan som var där ville heller samverka med oss. Just nu är någon patrull kvar på platsen för att försöka reda ut vad det var som hade hänt, säger Jimmy Modin vid polisens ledningscentral vid kvart över fyra på söndagseftermiddagen.

Annons

Enligt Adam Zineldin, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö, har en anmälan om misshandel upprättats, trots att det inte var någon som ville prata med polisen.

– Vi vet att det har varit bråk mellan ungdomar, men sedan vet vi inte mer om det, säger Adam Zineldin.

Viktor Jensen, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö, berättar att det finns uppgifter om ett tiotal inblandade och att flera personer ska ha hunnit lämna platsen i olika bilar innan polis kom dit.

– Man anträffar några som har mindre blessyrer. Men ingen vill berätta något om vad som har skett, säger han.

Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons