Annons
Växjö

Polisens teori: Det är motivbilden till mordet i Växjö

Växjö • Publicerad 25 november 2022
Foto: Carl Carlert

Efter tisdagskvällens dödsskjutning på Teleborg i Växjö har polisen undersökt motivbilden till mordet. En man i 70-årsåldern sköts till döds och en misstänkt man, som är 72 år gammal, sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord.

Enligt Smålandsposten misstänker polisen att en fastighetsaffär ligger bakom morddramat. Den misstänkte mannen ska ha varit missnöjd med en fastighetsaffär som ägde rum för omkring fem år sedan, där mannen anlitade offret. Prislappen på fastigheten ska ha blivit omkring tio procent under utgångspriset.

Annons

Smålandsposten rapporterar att den misstänkte 72-åringen sedan försäljningen ska ha funderat på affären och ångrat försäljningen. I tisdags sköt han mannen till döds med vad som misstänks ha varit ett jaktvapen. Offret avled direkt på platsen i anslutning till en bostad.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons