Annons

Polisen ryckte ut till Gamla Norrvägen i Växjö

Två personer medtogs, misstänkta för narkotikabrott.
Växjö • Publicerad 23 april 2023

Under söndagseftermiddagen ryckte polisen ut till Gamla Norrvägen i Växjö efter att någon hade ringt till polisen om ett misstänkt pågående lägenhetsinbrott.

På plats anträffar polisen två personer som kontrolleras.

Annons

– Det är ännu oklart om polisen har gripit någon ännu, vi får se när de är klara med ärendet, säger Jimmy Modin vid polisens presstelefon i region syd vid 16-tiden.

Senare på kvällen kunde Mattias Scherling, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö berätta att det inte rörde sig om et lägenhetsinbrott utan ett misstänkt narkotikabrott.

– När patrullen kommer till platsen anträffar de två personer och fattar misstanke om narkotikabrott. De hade bankat på någon lägenhetsdörr där. De medtogs, misstänkta för narkotikabrott, eget bruk. De var påverkade och har fått nyktra till, säger han.

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons