Annons
Växjö

Pontus Rasmusson släpper cover på populära Mellolåten – och byter plattform

Växjö • Publicerad 24 oktober 2022 • Uppdaterad 29 december 2022
Arkivbild på Pontus Rasmusson.
Arkivbild på Pontus Rasmusson.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Pontus Rasmusson från Ingelstad är artist, influencer och youtuber. Han har under hösten varit omdiskuterad på grund av Svenska Dagbladets granskning av barnidolen som resultade i att Rasmussons två stora Youtube-kanaler stängdes av på grund av att han brutit mot Youtubes förbud mot att sexualisera minderåriga. Hans huvudkonto hade 177 000 prenumeranter och nästan 90 miljoner visningar.

Pontus Rasmusson har de senaste åren inte bara sysslat med Youtube utan även släppt flera låtar, bland annat covers på Mmm Yeah, Bumbibjörnarna Shape of You och Upside Down. Under fredagen släppte han en ny cover på Spotify, Genom Eld & Vatten som Sarek slog igenom med i Melodifestivalen 2003.

Annons

Samtidigt har Pontus Rasmusson också beslutat sig för att börja dela sina videos på plattformen Patreon. Den som vill se gamla och nya videos med Pontus Rasmusson kan betala för att bli prenumerant och se hans innehåll på Patreon.

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons