Annons
Växjö

Pontus Rasmussons Tiktok-konto spärrat – hade över 320 000 följare

Växjö • Publicerad 16 januari 2023

Influencern Pontus Rasmusson har fått ytterligare ett konto på sociala medier borttaget. Hans Tiktok-konto med 323 000 följare och mer än åtta miljoner gillamarkeringar har spärrats av plattformen.

Enligt en story på Pontus Rasmussons Instagram har kontot spärrats på grund av att Tiktok misstänker att han inte uppfyller ålderskravet att man måste vara minst tretton år gammal för att använda plattformen.

Annons

”Ni behöver inte vara oroliga! Jag vet att jag ser ung ut och det händer att jag blir leggad på energidryck så inte så konstigt detta egentligen. TikTok har tagit del av nödvändiga uppgifter!” skriver Pontus Rasmusson i storyn.

Han skriver också att han under 2023 kommer att vara mindre aktiv på sina sociala medier och lägga all sin lediga tid på att bygga upp sin nya kanal på Rumble.

Under hösten stängdes Pontus Rasmussons två Youtube-konton med totalt runt 240 000 följare av då han enligt Youtube bröt mot företagets policy gällande sexualisering av barn.

Influencern och barnidolen Pontus Rasmusson ställde 2022 upp på intervju för Lilla Aktuellt där han bland annat förklarar att han är flörtig person och det kanske kan missuppfattas som något sexuellt av hans följare.
Influencern och barnidolen Pontus Rasmusson ställde 2022 upp på intervju för Lilla Aktuellt där han bland annat förklarar att han är flörtig person och det kanske kan missuppfattas som något sexuellt av hans följare.Foto: Skärmdump från Lilla Aktuellt SVT
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons