Annons
Växjö

Populär restaurang öppnar nytt i Växjö

Växjö • Publicerad 5 mars 2019
.
.Foto: Smålandsposten

Under sommaren 2016 öppnade populära Yummy Box i Bländapassagen i centrala Växjö. Men efter knappt två år meddelade restaurangen förra våren att de lämnar lokalen för att leta efter något större i ett bättre läge.

I veckan slår Yummy Box upp portarna för sin nya restaurang på Sandgärdsgatan, i lokalen där Gusto och Plug VXO tidigare har funnits.

Annons

– Det känns underbart, det är på tiden. Vi har haft ett helt år på oss att planera och renovera lokalen. I veckan börjar vi med kvällsöppet och nästa vecka hoppas vi kunna ha öppet även för luncher, säger ägaren Nova Muhic.

Den nya restaurangen kommer att ha både varm- och kallkök. Det innebär också att Yummy Box kommer kunna servera varma rätter, något som de inte kunde i Bländapassagen.

– Vi har anställt nya kockar och kommer att köra stenhårt. Det blir sushi och japanska varmrätter i början men framöver siktar vi också på en thaimeny, säger Nova Muhic.

Restaurangen har gått från att ha tio sittplatser till omkring 30.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons