Annons
Växjö

Populära författarna till Växjö

Växjö • Publicerad 6 oktober 2022
Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril som skriver under pseudonymen Lars Kepler, Alex Schulman och Malou von Sivers.
Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril som skriver under pseudonymen Lars Kepler, Alex Schulman och Malou von Sivers.Foto: Montage: Karl Nordlund/Martin Cederblad/Margareta Bloom Sandebäck

Den 18 oktober är det dags för Bokens dag som Smålandsposten arrangerar på Växjö Teater. Några av Sveriges främsta författare kommer till Växjö för att berätta om sitt författarskap och årets böcker.

Nu står det klart att stjärnförfattare som Lars Kepler, pseudonymen för svenska författarparet Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril som släpper boken Spindeln i oktober, och Alex Schulman som precis släppt boken Malma station kommer till Bokens dag. De ska dela scenen tillsammans med Åsa Hellberg som skrivit ett antal hyllade romaner, Malou von Sivers som släppt boken Hon som hade allt och Stefan Sauk som blivit en av de mest uppskattade uppläsarna av ljudböcker.

Annons

Under kvällen kommer också vinnaren av Smålandspostens kulturpris att presenteras. Läs mer om det nyinstiftade kulturpriset här.

Biljetter till Bokens dag köps på Biljettkiosken.se eller hos Hotel Cardinal i Växjö.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons