Annons
Växjö

Populära restaurangkedjan öppnar nytt i Växjö

Växjö • Publicerad 3 november 2022
Avokado salladsbar öppnar på Kungsgatan i veckan.
Avokado salladsbar öppnar på Kungsgatan i veckan.Foto: Calle Rydqvist

I september 2016 öppnade Avokado salladsbar på Smedjegatan i Växjö. Det blev snabbt ett populär matställe och de har efter det öppnat två nya ställen, både vid City Gross på handelsområdet I11 och vid simhallen i Växjö. Under torsdagen öppnade kedjan sin fjärde restaurang i Växjö.

– Vi har alltid velat öppna i centrum och inväntat rätt ställe och tillfälle. Det har inte funnits en passande lokal förrän nu. Det känns bra att vi kan öppna i centrum nu, vi har skapat oss ett bra namn och har många beställningar från centrum. Vi är i en bra fas och redo för nästa steg, säger Dana Mohammed till Smålandsposten.

Annons

Avokado salladsbar har tagit över Subways tidigare lokaler på Kungsgatan. Salladsbaren som har sallader och wraps serverar luncher på plats vid sina restauranger och levererar beställningar till företag.

Läs en längre intervju med Dana Mohammed på Smålandsposten. Han avslöjar var i Växjö han vill öppna den femte restaurangen och expansionsplanerna i Sverige. Här finns artikeln.

Dana Mohammed, ägare av Avokado Salladsbar.
Dana Mohammed, ägare av Avokado Salladsbar.Foto: Calle Rydqvist

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons