unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Populära storkedjan öppnar i centrala Växjö

Foto: allan trolle

Den danska butikskedjan Normal växer. Kedjan med över 90 butiker i Danmark, 86 butiker i Norge och 38 butiker i Sverige etablerar en butik i Växjö city.

Butiken öppnar i Scoretts gamla lokal på Storgatan och beräknas öppna någon gång i maj. Kedjan har inlett ett rekryteringsarbete för att hitta butikschef och medarbetare.

– Vi är otroligt stolta över att en internationella kedja som Normal valt att etablera sig hos oss och Växjö City. Coronan har varit en utmaning för alla svenska stadskärnor, men här finns det en stark framtidstro och det är väldigt kul att se att så många vakanta lokaler tillsätts så snabbt här i Växjö. Vi har mycket spännande på gång, och ser fram emot vårsolen i city, säger fastighetsägaren Jessica Sundberg.

Lågpriskedjan siktar på brett produktutbud med tonvikt på städartiklar, kontorsvaror, djurmat och konfektyr. Sortimentet omfattar ungefär 3 000 artiklar och genom parallellimport pressar kedjan priserna.

Normal har också butiker i Nederländerna och Frankrike.