Annons
Växjö

Populära tv-profilen till Växjö: ”Kommer göra något extra ”fluffigt””

Växjö • Publicerad 21 september 2023 • Uppdaterad 23 oktober 2023
Karl Fredrik Gustafsson har blivit rikskändis tack vare livsstilsprogrammet ”Karl Fredrik på Österlen”.Foto: Malin Palm

På lördag, den 23 september, arrangeras Nytt Boende Mässan på Stortorget i Växjö. Utställare och föreläsare kommer att finnas på plats för att inspirera besökare kring hus, hem, trädgård och livsstil. Det är andra året som mässan arrangeras i Växjö och målet är att göra det ännu större och bättre i år.

I år gästas mässan av bland annat tv-profilen, floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson som kommer att berätta om sitt blomsterår på Österlen, visa hur man gör ett höstigt blomsterarrangemang och ge sina bästa tips.

Annons

– Karl Fredrik är expert på att göra vackra arrangemang och jag gissar att han kommer göra något extra ”fluffigt” på Bomässan. Till sin hjälp har han sambon Petter Kjellén, som dessutom har sina rötter i Växjö-trakten. Så det är extra roligt, säger Sophia Magnusson, vd på Alarmstreet Kommunikation och projektledare för mässan.

Nyligen blev det känt att TV4 beslutat sig för att pausa det populära tv-programmet ”Karl Fredrik på Österlen”.

Under Nytt Boende Mässan blir det även ett Bosnack med diskussion om hur det är att bo och leva i Växjö där mäklaren Peter Åkesson och experter inom energi- och byggsektorn medverkar. Dessutom ska Svenssons berätta om bolagets 125-åriga historia och resa. Som underhållning finns clownen Mike på plats som ska bjuda på en trollerishow.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons