GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Postnord anmäler olycka på Växjöterminal

     Växjö • Publicerad 13 oktober 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Mattias Mattisson

     Postnord har anmält ett tillbud på Postnords terminal i Växjö. Ett tillbud är en händelse som hade kunnat leda till en skada eller ett olycksfall. Incidenten inträffade 1 oktober i år.

     I anmälan till Arbetsmiljöverket står det att ett stödben på en lastbilstrailer gett vika medan lastbilen stod i terminalen för att lossas. Hela släpvagnen ska då ha vält ner på ena sidan och kranbil fick tillkallas för att lyfta upp den igen.

     Inga medarbetare var inne i lastbilen eller i närheten i samband med händelsen.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.