Annons
Växjö

Premiär för nya butiken i Växjö

Inredningsbutiken Majkens rum och blomsterhandeln Signes trädgård gör en ny satsning i Växjö. Under fredagskvällen har de en invigning på Renvägen.
Växjö • Publicerad 23 september 2022
Erika Johansson, ägare av Majkens rum, och Ariel Wiger, ägare av Signes rum.
Erika Johansson, ägare av Majkens rum, och Ariel Wiger, ägare av Signes rum.Foto: Privat

I augusti rapporterade Smålandsposten att den populära och flerfaldigt prisade inrednings- och modebutiken Majkens rum ska öppna en ny butik. Erika Johansson, ägare till butiken, öppnar en ny butik i en del av blomsterhandeln Signes trädgårds lokal på Renvägen i Växjö.

Lokalen, som tidigare var en thairestaurang, har varit en blomsterhandel sedan i slutet av november 2020. Nu har lokalen genomgått en ombyggnation för att Signes trädgård och Majkens rum båda ska få plats. Under fredagskvällen invigdes den nya satsningen.

Annons

– Vi kan erbjuda en helhet. Signes är väldigt duktiga på blommor och krukväxter och vi är bra på inredningsdelen. Vi ska göra det vi är bra på helt enkelt. Vi ska erbjuda en upplevelse, inspirera och ge kunden möjligheten till en helhet med blommor, inredning och mode, sa Erika Johansson, ägare till Majkens rum som sedan tidigare finns på Grand Samarkand, till Smålandsposten i augusti.

bild 1/4
Erika Johansson expanderar sin butik Majkens rum.
Majkens Rum och Signes trädgård i Växjö i ny gemensam butikssatsning.
I butiken samsas blommor och krukväxter med inredning och mode.
Ariel Wiger driver Signes trädgård.
Erika Johansson expanderar sin butik Majkens rum.
Majkens Rum och Signes trädgård i Växjö i ny gemensam butikssatsning.
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons