Annons
Växjö

Prisade butiken öppnar nytt i Växjö

Den populära och prisade inredningsbutiken Majkens rum expanderar och öppnar en ny butik tillsammans med Signes Trädgård.
– Vi ska erbjuda en upplevelse, inspirera och ge kunden möjligheten till en helhet med blommor, inredning och mode, säger Erika Johansson, ägare till Majkens rum.
Växjö • Publicerad 10 augusti 2022
Erika Johansson på Majkens rum öppnar en ny butik och flyttar in till Signes trädgård på Renvägen i Växjö.
Erika Johansson på Majkens rum öppnar en ny butik och flyttar in till Signes trädgård på Renvägen i Växjö.Foto: Oscar Appelgren

I slutet av september öppnar Majkens rum, som har en butik på Grand Samarkand, en ny butik tillsammans med blomsterhandeln Signes trädgård.

– Det känns väldigt roligt, spännande och lite läskigt men jag har min familj och mina vänner med mig. Och en fantastisk personal. Responsen på att vi ska öppna nytt har varit helt fantastiskt och jag känner bara att ”Nu kör vi!”, säger Erika Johansson.

Annons

Vad ska ni erbjuda kunderna?

– Vi kan erbjuda en helhet. Signes är väldigt duktiga på blommor och krukväxter och vi är bra på inredningsdelen. Vi ska göra det vi är bra på helt enkelt. Vi ska erbjuda en upplevelse, inspirera och ge kunden möjligheten till en helhet med blommor, inredning och mode. Jag har saknat att få in blommor och växter i butiken på Grand Samarkand.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons