Annons

Prisade duon uppträder i Växjö inför Mello

Växjö • Publicerad 3 februari 2024
Tennessee Tears uppträdde på Rix FM Festival under Karl-Oskardagarna 2023. Den 10 februari uppträder de vid Speakers Corner när Mellofesten på stan drar igång.
Tennessee Tears uppträdde på Rix FM Festival under Karl-Oskardagarna 2023. Den 10 februari uppträder de vid Speakers Corner när Mellofesten på stan drar igång.Foto: Calle Rydqvist

Om två veckor är det dags för Melodifestivalens deltävling i Växjö. Men redan nästa helg drar festligheterna igång på stan.

På lördag, den 10 februari, klockan 13-14 kommer Växjö & Co arrangera en ”Glampremiär” som Andreas Dahl kommer att leda. På scen kommer Regionteatern och fjolårets Mellodebutant Tennessee Tears att uppträda. Duon som består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson bor i Åseda och var med i Mello i fjol med låten ”Now I know” som tog sig till semifinal. Duon vann i slutet av januari Smålandspostens kulturpris på 50 000 kronor och får nu möjligheten att vara med och starta upp Mellofesten på riktigt.

Andreas Dahl ledde Växjö kommuns nationaldagsfirande 2023. Nu ska han leda Glampremiären inför Melloveckan i Växjö.
Andreas Dahl ledde Växjö kommuns nationaldagsfirande 2023. Nu ska han leda Glampremiären inför Melloveckan i Växjö.Foto: LENA GUNNARSSON

Under glampremiären kommer det att bli uppträdanden och tävlingar där man kan vinna genrepsbiljetter till fredagen den 16 februari.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons