Annons
Växjö

Prisade komikern inleder stor turné i Växjö

Växjö • Publicerad 30 september 2022
Messiah Hallberg inleder sin stora turné i Växjö.
Messiah Hallberg inleder sin stora turné i Växjö.Foto: Anders Berg

Komikern Messiah Hallberg har vunnit flera priser, bland annat som Årets manliga komiker.

På lördag, den 1 oktober, är det premiär för hans nya humorföreställning Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch. Turnéstarten sker på Växjö Teater.

Annons

– Det här är det allra roligaste jag vet så det känns fantastiskt att det äntligen är dags! Publiken kan förvänta sig att se den främste standupkomikern i det här landet, göra det jag gör allra bäst – dra simpla vitsar om livet, säger Messiah Hallberg inför premiären.

I showen ska han ta upp sig an existentiella ämnen såsom sorg, ångest och syftet med allt med en touch av cynisk och vassa humor.

– Jag har gjort två soloshower nu med regelrätt standup. Med den här showen har jag tänkt bryta den mallen, utmana publiken och mig själv. Ifrågasätta själva standupen som konstform helt enkelt, säger Messiah Hallberg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons