Annons
Växjö

Prisade rapparen till Växjö

Växjö • Publicerad 15 juni 2023
Jelassi.
Jelassi.Foto: Paulina Thoren

Scensommar fortsätter att presentera akterna till årets program. Tidigare har de presenterat artister som Panetoz, Dina ögon, Tomas Andersson Wij, Per Persson och nya packet samt Åsa Jinder.

Nu står det klart att P3 Guld-vinnaren Jelassi kommer till Bergendahlska gårdens trädgård den 13 juli. Hiphoparen från Stockholm prisades under P3 Guld 2021 som Framtidens artist och öppnade samma år för Zara Larsson under hennes arenaturné.

Annons

Nyligen släppte Jelassi sitt debutalbum ”Dom har bara gett mig ett namn”

Under konsertkvällen i BG:s trädgård blir det aktiviteter, fika, DJ workshop. Som support till Jelassi finns Shahan Dolashy, Ali Melhem och L4.

Förra veckan presenterade Scensommar att Så mycket bättre-deltagaren Maja Francis kommer till Linnéparken den 19 juli. Den 14 juli kommer Kristian Anttila till hembygdsparken i Ljungby.

Jelassi
JelassiFoto: Paulina Thoren

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons