GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Prisade rockbandet till Växjös stadsfest

Växjö • Publicerad 21 juni 2022 • Uppdaterad 21 juni 2022
Karl-Oskardagarna kommer tillbaka efter två års uppehåll på grund av pandemin.
Karl-Oskardagarna kommer tillbaka efter två års uppehåll på grund av pandemin.Foto: Nadia Hagberg

Växjö Citysamverkan planerar Karl-Oskardagarna den 19-21 augusti som ska bli större än någonsin med tivoli, ett antal olika konserter och festivaler och handel.

Sedan tidigare är det klart att Rix FM Festival kommer till Växjö den 19 augusti. Dessutom har Melloprofilen Dotter presenterats att spela på Stortorget lördagen den 20 augusti och samma dag uppträder TikTok-stjärnskottet Björn Holmgren under VXOnews Festival.

Nu har Karl-Oskardagarna presenterat ännu en spelning. Den 19 augusti kommer Dead by April, som vunnit en Rockbjörn och varit med i Melodifestivalen vid två tillfällen, till Växjö. I bandet finns bland annat Christopher Kristensen som också är en del av Växjöbandet Demotional.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.