GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Prisade Växjöföretagaren säljer sitt företag: ”Väldigt glad och stolt”

Växjö • Publicerad 28 maj 2022
Johnny Lindman, ägare av Ambrion Invest AB, och Elisabeth Ström, grundare och tidigare ägare av Cleaning Support Sweden AB.
Johnny Lindman, ägare av Ambrion Invest AB, och Elisabeth Ström, grundare och tidigare ägare av Cleaning Support Sweden AB.Foto: Pressbild

För över tio år sedan grundade Elisabeth Ström det Växjöbaserade företaget Cleaning Support Sweden AB som är ett städbolag som vuxit starkt i södra Sverige. Nu står det klart att hon säljer företaget till Växjöföretaget Ambrion Invest AB som äger och driver Future Bemanning Sverige AB, Bolagsbolaget AB och Ambrion Finans AB.

– Jag är väldigt glad och stolt över att Cleaning Support nu får en ny ägare i Ambrion Invest. Med Ambrion Invest får personal och kunder en stabil ägare på lokal nivå som kommer att ta väl hand ta bolaget och ta det till nästa nivå, säger Elisabeth Ström som ska flytta från Växjö och inte ville driva bolaget på distans.

2020 prisades Elisabeth Ström som Årets kvinnliga stjärnskott i EY Entrepreneur Of The Year i region Öst. Hon ställdes i riksfinalen mot Bianca Ingrosso som vann titeln nationellt.

Genom förvärvet etablerar Ambrion Invest AB sig inom lokalvård, byggstäd, fönsterputs och närliggande tjänster i södra Sverige.

– Vi ser Cleaning Support som ett välskött och spännande företag att bygga vidare på och att expandera med. Mycket av framgångsfaktorerna i denna bransch ligger i rekrytering och bemanning av personal och där kommer vårt systerföretag Future Bemanning att tillföra kompetens och logistik, säger Johnny Lindman, ägare till Ambrion Invest.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.