Annons
Växjö

Profiler gästar årets Charitygolf

Växjö • Publicerad 31 augusti 2023
Golfboll på peg.
Golfboll på peg.Foto: MATHIAS BERGELD

Sedan 2017 har välgörenhetsstiftelsen Växjö Charity som förenar näringslivet och lokal välgörenhet funnits. Sedan starten har över 13 miljoner kronor samlats in och i år blir de tbland annat en välgörenhetsbankett den 21 september där årets förmånstagare offentliggörs.

En viktig del i insamlingen är Charitygolfen som i år arrangeras under torsdagen, den 31 augusti. Evenemanget gästas bland annat av Joakim Björkman som är en av Sveriges bästa paragolfare och innehar 35 världstitlar som National, European och World Championships. I startfältet finns också bland annat den regerande svenska hickorymästaren för herrar, Per G Nyman.

Annons

– Utan alla engagerade företag hade Växjö Charity inte funnits. Det finns en enorm kraft när näringslivet sluter samman och gemensamt gör skillnad. Det är fantastiskt att se hur stor skillnad man kan göra när man hjälps åt, säger Sandra Jönsson, projektledare för Växjö Charity.

Under dagen kommer pengar att samlas in till Växjö Charity.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons