Annons

Rami vill öppna en till restaurang i Växjö

Växjö • Publicerad 13 mars 2024
Rami Nasra, chef och ägare på Syriano.
Rami Nasra, chef och ägare på Syriano.Foto: Maha Nasser

Restaurangen Syriano, som öppnade för två år sedan, har varit väldigt framgångsrik och är på väg att expandera. De ska starta en kedja av Syriano-restauranger i Växjö. Nyligen öppnade man även gratis hemleverans.

– Vi bryr oss om våra kunders välbefinnande och vill erbjuda dem en trygg och njutbar matupplevelse, särskilt under rådande omständigheter när många kanske föredrar att äta hemma, säger Rami Nasra, restaurangens chef och ägare.

Annons

Enligt Rami Nasra utvecklas Syriano ständigt och det kommer alltid nya kunder. Så det finns en plan att öppna ytterligare en restaurang i Växjö.

Funderar ni på att öppna även i andra delar av Sverige?

– För närvarande funderar vi på att expandera endast i Växjö. En av de viktigaste faktorerna som bidrar till framgången för restauranger i Sverige är att personen driver eget och försöker behålla kvaliteten på maten och är närvarande för att förverkliga sitt eget matkoncept.

Maha Nasser
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons