GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Regionanställd behandlade kollegor illa – köps ut

Växjö • Publicerad 23 januari 2023
Region Kronoberg.
Region Kronoberg.Foto: Elvedin Basic

En skötare som arbetat inom Region Kronoberg har behandlat sina kollegor illa och trots en skriftlig varning och flera samtal har beteendet inte blivit bättre. Nu köps skötare ut.

Region Kronoberg betalar tre månadslöner, totalt 89 400 kronor, för att skötaren ska sluta, rapporterar P4 Kronoberg. Enligt regionens förhandlingschef var den bästa lösningen för att få personen att sluta att köpa ut denne.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.