Annons
Växjö

Regionen nylanserar konceptet: ”Otroligt uppskattad”

Växjö • Publicerad 2 februari 2024
Rene Jaramillo (M)
Rene Jaramillo (M)Foto: Elvedin Basic

De senaste åren har Region Kronoberg satsat på konceptet Konsulttimmen där företagare i länet kostnadsfritt kan anlita experter som hjälper dem att utveckla sitt företag. Nu nylanseras konceptet på nytt.

– Det är glädjande att vi återigen kan erbjuda Konsulttimmen till länets företag för att fortsätta stärka vårt näringsliv. Konsulttimmen är otroligt uppskattad bland länets företagare. Av de som har använt Konsulttimmen svarade 94 procent att rådgivningen kommer bidra till ökad omsättning, vilket är fantastiskt, säger René Jaramillo (M), ordförande i regionala utvecklingsnämnden.

Annons

Företagare i Kronobergs län får tillgång till sex kostnadsfria konsulttimmar och kan välja mellan över 20 konsulter inom bland annat ekonomi, marknadsföring, organisationsutveckling, digitalisering, produktutveckling och hållbarhet.

Under 2017-2019 använde 200 företaget Konsulttimmen och under 2021-2023 var det nästan 450 olika företag som tog hjälp.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons