GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rekordår för Växjöföretaget – delar ut bonus och ska nyanställa

Växjö • Publicerad 19 februari 2022
Foto: Pressbild

Växjöföretaget Griffel gjorde 2021 sitt bästa år någonsin med en omsättningsökning på drygt tolv procent till cirka 47 miljoner kronor.

Bolaget har därför beslutat sig för att ge ut en bonus på ungefär 600 000 kronor till sina anställda.

Företagets positiva utveckling gör också att de kommer att fortsätta investera i utbyggnaden av deras fibernät där arbetet med att ansluta industriområdet på Västra Nylanda redan pågår. Griffel kommer därför också att nyanställa personal.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.