Annons
Växjö

Rekordår för Växjöföretaget: ”Ser med stolthet tillbaka på året”

Växjö • Publicerad 20 februari 2023
Per Holmberg, vd JLT Mobile Computers
Per Holmberg, vd JLT Mobile ComputersFoto: Bjorn Mattisson bjornfotograf.se

Växjöföretaget JLT Mobile Computers som utvecklar och levererar stryktåliga datorer för krävande miljöer redovisar ett rekordår för 2022. Företaget satte trots utmaningar med global kompontentbrist omsättningsrekord.

– Jag ser med stolthet tillbaka på året som gått, ett rekordår trots utmaningar i vår omvärld. Tack vare vårt proaktiva och ihärdiga arbete med att säkerställa komponenttillförseln under den globala komponentbristen som präglat 2022 och en beundransvärd insats av varje kollega på JLT slår vi nytt omsättningsrekord, säger Per Holmberg, vd på JLT Mobile Computers.

Annons

Under 2022 hade JLT en omsättning på 167 miljoner kronor, vilket var en ökning med 23 procent jämfört med året innan. Rörelseresultatet hamnade på 6,3 miljoner kronor, vilket var lägre än året innan som slutade på 9,5 miljoner.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons