Annons
Växjö

Resejournalister släpper bok om Smålands pärlor

Växjö • Publicerad 18 maj 2022
Resejournalisterna Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wramén ger ut sin nya bok Sagolika Småland och Öland den 3 maj.
Resejournalisterna Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wramén ger ut sin nya bok Sagolika Småland och Öland den 3 maj.Foto: Pressbild

Under pandemin har intresset för att resa på hemmaplan i Sverige ökat. Nu släpper resejournalisterna Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wramén en bok om sina bästa smultronställen i de småländska skogarna och på Öland.

I boken Sagolika Småland och Öland delar författarna med sig av närmare 300 tips som guidar läsaren till badplatser, restauranger, kaféer, gårdsbutiker, nationalparker, museer, boenden med mera.

– Tipsen är indelade i områden som på olika sätt hänger ihop geografiskt, historiskt eller kulturellt och trots att Småland är ett av Sveriges största landskap till ytan är det sällan långt till nya upptäckter, säger Marko T Wramén.

Den 3 maj släpptes Sagolika Småland och Öland.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons