Annons

Restaurangen startar nytt koncept – ska locka fler på lördagskvällar

Växjö • Publicerad 18 april 2024
Mikael Andersson är restaurangchef på Brödernas i Växjö.
Mikael Andersson är restaurangchef på Brödernas i Växjö.Foto: Privat

Ett loungehäng med fokus på skön vibe och häng. Det satsar Brödernas i Växjö på när de drar igång Brödernas After Hours på lördagar till klockan 01.

– Det har varit på tal i flera år och nu blev jag lite rastlöst och kände att vi skulle hitta på något. Vi vill möta publiken på deras nivå, säger Mikael Andersson, restaurangchef på Brödernas i Växjö.

Annons

Det är premiär på lördag den 20 april och Brödernas vill erbjuda gäng som vill umgås, spela spel och önska låtar en plats på lördagskvällarna.

– Det kommer att vara en publikfokuserad dj där vi välkomnar gästerna att önska låtar. Vi vill få till ett bra gäng för 18-åringar men alla är välkomna, säger Mikael Andersson som ligger bakom satsningen med flera andra.

Tanken är att de ska köra musik med dj, drinkar och spel i form av bland annat arkadspel, flipperspel och kort.

– Vi vill möta många olika typer av målgrupper och kan bygga ut det här konceptet hur långt som helst. Det gäller att vi lyssnar på gästerna, vad vill de ha?

Brödernas öppnade vid Tegnérgallerian i centrala Växjö i februari 2021, mitt under pandemin med restriktioner som följd. Efter pandemin har det varit tufft ekonomiskt för många och även om Brödernas har märkt en liten nedgång lyckas de locka till sig gäster.

– Det har snurrat på och vi klarar oss bra. Vi har mycket gäster på onsdagar till söndagar och är tacksamma för att folk besöker oss.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons