Annons
Växjö

Rockbandet ska fira 15-årsjubileum – åker på turné

Växjö • Publicerad 16 december 2023
Den senaste upplagan av Thundermother. Från vänster: Filippa Nässil (gitarr),  Linnéa Wikström (sång), Majsan Lindberg (bas), Joan Massing (trummor)
Den senaste upplagan av Thundermother. Från vänster: Filippa Nässil (gitarr), Linnéa Wikström (sång), Majsan Lindberg (bas), Joan Massing (trummor)

Nästa år firar rockbandet Thundermother som ursprungligen är från Växjö 15 år som ett aktivt band. Det firar de med en vårturné i Sverige och Danmark med totalt elva stopp. På alla stopp förutom Köpenhamn är Växjöbandet Ström med som förband. Men Växjö finns inte med på listan.

Bandet gick först och främst i AC/DC:s fotspår när de albumdebuterade 2014 men nu, fyra album senare, har de utvecklat sin egen musik och stil. De har uppträtt på Sweden Rock och förra året var det på USA-turné med Scorpions. Rockbandet har gjort mer än 1000 show och prisat som Sveriges bästa hårdrocksakt.

Annons

Thundermother består av Linnea Vikström Egg, Majsan Lindberg, Joan Massing och Filippa Nässil. Det var den sistnämnda som under tiden som student i Växjö bildade bandet 2009.

Nyligen släppte Thundermother singeln ”I Left My License In The Future”.

Fakta

Datum för turnén

23 februari – Nöjesfabriken, Karlstad

24 februari – Folkets Park, Huskvarna

1 mars – Avenyn, Sundsvall

2 mars – Nöjesbolaget, Örnsköldsvik

8 mars – The Tivoli, Helsingborg

9 mars – Babel, Malmö

10 mars – Pumpehuset, Köpenhamn

15 mars – Katalin, Uppsala

16 mars – Frimis, Örebro

22 mars – Pustervik, Göteborg

23 mars – Kägelbanan, Stockholm

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons