Annons
Växjö

Rockfestival arrangeras i Linnéparken

Växjö • Publicerad 10 augusti 2022
Foto: Oscar Appelgren

I augusti 2019 var det premiär för en ny festival i Växjö, Rock i Parken. Efter två års uppehåll på grund av pandemin är kostnadsfria Rock i Parken nu tillbaka i Linnéparken lördagen den 20 augusti. Bakom festivalen står arrangören Klas Wiberg och sex rockband från Växjö som kommer att uppträda.

Banden som kommer att spela under eftermiddagen och kvällen är rockabilly-bandet The Nukesons, metalbandet Kattlik, rock n' roll-bandet Snake Tribe, coverbandet Bloody Fingers band, rockbandet In case of Silence och sextett-bandet Suffery.

Annons

Det är fri entré till Rock i Parken. Samma dag arrangeras Karl-Oskardagarna med artister på scenen på Stortorget. Bland annat är det VXOnews festival med artister som Namelle, Emma Lee Andersson, Björn Holmgren, Klockrent och Cazzi Opeia. Senare på kvällen uppträder Dotter.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons