Annons
Växjö

Run of Hope arrangeras för tredje gången i Växjö

Växjö • Publicerad 5 september 2022
Foto: PETER HOLGERSSON

Lördagen den 10 september arrangeras Run of Hope i Växjö. Det är ett evenemang där löpare springer tillsammans och samlar in pengar till Barncancerfonden. Den som är intresserad kan även gå, lunka eller jogga distansen som är på fem kilometer. Loppet startar vid Vattentorget i centrala Växjö klockan 10 på förmiddagen.

Det är tredje gången evenemanget arrangeras i Växjö. Arrangören Erik Taber har på Barncancerfondens hemsida startat en insamling. Målet är att samla in 20 000 kronor.

Run of Hope arrangeras runt om i Sverige mellan den 10 och 18 september. I år är det nationella målet att samla in 1,8 miljoner kronor och hittills har över 118 000 kronor samlats in till Barncancerfonden. Sedan år 2016 har Run of Hope samlat in mer än 8,5 miljoner kronor.

Här saknas innehåll

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons