Annons
Växjö

Så firar Vänsterpartiet 1 maj i Växjö

Växjö • Publicerad 30 april 2022
Foto: Oscar Appelgren

På söndag är det dags för 1 maj. Socialdemokraterna i Växjö kommer bland annat att ha Anders Ygeman, integrations- och migrationsminister med ansvar för idrottsfrågor, på besök. Han ska hålla tal i Linnéparken.

Även Vänsterpartiet satsar under dagen med tal, föredrag och underhållning. Med start klockan 13 blir det blir det estradpoesi med Erica Engdal och tal av lokala företrädare vid Speakers Corner. Maria Garmer, förstakandidat på Växjös kommunlista, och Susanne Seluska från Lessebo, Vänsterpartiet Kronobergs förstakandidat till riksdagen, ska tala.

Annons

Sedan går ett 1 maj-tåg under ledning av Älghults musikkår vidare till Palladium där författaren och debattören Nina Björk håller ett föredrag om frihet mot bakgrund av sin senaste bok ”Om man älskar frihet: Tankar om det politiska". Dessutom spelar klezmerbandet Folkdivizjon från Malmö.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons