Annons
Växjö

Så gick det för lokala bonden i kärleksprogrammet

Växjö • Publicerad 22 december 2022
Filip Eliasson. Kärlek åt alla 2022.
Filip Eliasson. Kärlek åt alla 2022.Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Under hösten har TV-tittarna kunnat följa olika bönders jakt på kärlek i Bonde söker fru och Kärlek åt alla. En av bönderna har varit Filip Eliasson, bosatt i Asa utanför Lammhult.

Han fick uppemot 300 brev från intresserade personer och har varit med i Kärlek åt alla som sänds på TV4 Play och i Sjuan.

Annons

– Det har varit speciellt, men även kul, att se sig själv på tv. Jag har märkt att det är många som har tittat och engagerat sig i programmet, säger han till Smålandsposten.

Programmen spelades in på Siggesta gård på Värmdö under en vecka i somras. Det blev speeddejting, gruppdejter och samtal med brevskrivarna. Sedan följde två av brevskrivarna med till Asa där slutvalet gjordes.

Hur gick det då för Filip och den utvalda brevskrivaren? De fick lära känna varandra på nytt efter att tv-teamet lämnat gården och firade midsommar tillsammans men därefter gled de isär.

– Vi kom fram till att vi inte var gjorda för varandra. Vi var överens om de rätta känslorna funnits hade det såklart blivit något mer, säger Filip Eliasson till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons