Annons
Växjö

Salongen öppnar igen efter mordbranden: ”Vi är tillbaka med mer entusiasm än första gången”

Växjö • Publicerad 19 januari 2024
Raoof Ali på sin salong.
Raoof Ali på sin salong.Foto: Maha Nasser

Kings frisörsalong på Verkstadsgatan i Växjö återupptar verksamheten igen efter mordbranden förra sommaren. Enligt ägaren Ali Raoof brändes salongen helt, vilket orsakade stora skador och en förlust som uppskattas till 200 000 kronor. Polisen har ingen misstänkt i fallet men ärendet är fortfarande inte avslutat.

– Vi har återupptagit arbetet på ”Kings Frisör” efter renoveringen som fastighetsägaren gjort. Vi är tillbaka med mer entusiasm än första gången och våra kunder har återvänt till oss, men vi har också nya kunder varje dag. Faktum är att vi aldrig slutade arbeta. Fastighetsägaren gav oss en tillfällig plats, så att vi kunde fortsätta arbeta och inte förlora våra kunder. Vissa kunder fortsatte att komma till oss och några visste inte om det nya stället. Men nu är vi tillbaka igen och välkomnar våra kunder till Kings frisörsalong som alla känner till, säger Raoof Ali, salongens ägare.

Annons

Varför tror du att det finns människor som skulle bränna ner en frisörsalong och är det möjligt att detta händer igen?

– Jag tror att det finns hatiska människor som är fiender till framgången. Därför begår de sådana kriminella handlingar. Jag vet inte om det är möjligt att salongen brinner igen. Vi har skaffat försäkringar och brandlarm. Detta är inte den första salongen som brunnit i Växjö. En salong i Dalbo har brunnit ner tidigare.

Maha Nasser
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons