Annons

Samans restauranger har brandattackerats två gånger – öppnar igen

Växjö • Publicerad 28 mars 2024
Saman Sulaiman äger Braås restaurang & pizzeria som under det senaste året har utsatts för två anlagda bränder.
Saman Sulaiman äger Braås restaurang & pizzeria som under det senaste året har utsatts för två anlagda bränder.Foto: Privat

Två gånger sedan i maj förra året har Braås Restaurang & Pizzeria utsatts för två anlagda bränder som polisen rubricerat som mordbränder. Nu har restaurangen öppnat igen efter att lokalerna totalrenoverats i flera månader.

– Det känns bra att vi har kunnat öppna igen men det har varit jättetufft sedan den senaste branden och det har drabbat mig mycket ekonomiskt. Vi hade haft öppet några månader efter första branden innan allt bara togs ifrån mig på en dag. Jag är orolig att det händer igen, säger ägaren Saman Sulaiman i en intervju med Smålandsposten.

Den första branden skedde den 10 maj 2023 och den andra branden förstörde lokalen den 30 december. Läs mer om bränderna och vad som får Saman Sulaiman att fortsätta trots motgångarna här.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons