Annons
Växjö

Sannas företag kan vinna pris

Växjö • Publicerad 5 mars 2024
Sanna Norén, delägare på Social Zense.
Sanna Norén, delägare på Social Zense.Foto: Pressbild

Marknadsföringsbyrån Social Zense, som grundats av bland annat Sanna Norén från Växjö, är för andra året i rad nominerad till Årets Byrå, som är Nordens största bransch- och kundstudie och kartlägger årligen hur nöjda kommunikationsköpare är med sina byråer.

– Det gör mig glad, stolt och ärad att våra medarbetares otroliga arbete och engagemang översätts både i kundernas resultat och nöjdhet. Vi delar denna nominering med våra fantastiska kunder och ser fram emot att tillsammans fortsätta skapa och erbjuda innovativa och effektiva marknadsföringslösningar i världsklass, säger Sanna Norén, delägare på Social Zense.

Annons

Social Zense är nominerat i kategorin Performance Marketing. Över 200 byråer har granskats utifrån 15 olika kriterier, allt från kreativitet och strategi till leveranssäkerhet och affärsnytta. De högst presterande företagen nomineras till Årets Byrå 2024.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons