Annons
Växjö

Santhe Dahl får pris

Växjö • Publicerad 5 april 2024
Santhe Dahl
Santhe DahlFoto: LENA GUNNARSSON

Växjöbon och entreprenören Santhe Dahl prisas av Föreningen Skogen. Han tilldelas Guldkvisten för sina insatser som stark och mångsidig företagsledare för Vida som han har vidareutvecklat från ett lokalt sågverk till en global aktör, alltid med lokal förankring och rötterna i den småländska skogen.

”Santhe är en stark, driven och omtyckt ledare som förstår vikten av att skapa vi-anda och därigenom stark samhörighet inom företaget. Han är väl respekterad av både medarbetare och branschkollegor för sin stora kunskap och sin hängivenhet i företagandets villkor i ett samhällsperspektiv. En väl fungerande virkesmarknad är viktigt för skogsägaren i Sverige och där har Santhe Dahl bidragit starkt”, står det i motiveringen.

Annons

Föreningen Skogen är en ideell och obunden förening för människor som förenas av viljan att utveckla skogens alla värden. Föreningen har 7 000 medlemmar och varje år uppmärksammar de personer som gjort värdefulla insatser för skogarna och skogssektorn.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons