Annons
Växjö

Sara Bäckmo tilldelas företagspris

Växjö • Publicerad 3 maj 2022 • Uppdaterad 4 maj 2022
Foto: MARIA FORS OSTBERG

Under förra veckan delades Centerpartiets Företagarpris 2022 ut i Växjö kommun. Vinnaren är Sara Bäckmo som överraskades av politikerna Andreas Olsson, Tina Sturesson och Jacob Samuelsson

Författaren och profilen Sara Bäckmo driver Nordens största trädgårdsblogg och är stor på sociala medier. Hon tog förra året över handelsträdgården i Kalvsvik och driver den nu under namnet Skillnadens Handelsträdgård.

Annons

Hon prisas för hennes långa historia av slit, uppfinningsrikedom och gedigna företagaranda.

Fakta

Motiveringen

För henne uppfinningsrikedom i trädgårdslandet, där hon vågar tänja gränser och alltid se det positiva i det som händer. Att våga använda ny teknik och nå ut till fler människor med ett jordnära budskap och kärlek för företagsamhet och trädgårdsarbete. För känslan av att allting är möjligt och en lång lyckad karriär som bloggare och trädgårdsentreprenör.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons